SK CZ HU HR EN

Kolekcia Cupcake - slatka kao kolačić

Stilski modni primjerci (ne samo) za djevojčice, u dvije krasne nijanse pudera. Neodoljive kao slatki kolačić. Točno taj cupcake, koji s nama možete ispeći i nakon toga napraviti vlastitu zabavu.

Puderaste boje nisu dosadne. Nisu samo romantične.
To su boje koje su sposobne posvijetliti kožu, odražavaju dobrobit i čistoću.
U kolekciji ćete naći i moderne sportske krojeve, tople materijale i stilske primjerke, koje će Vam se svidjeti,  kao neki kolačić. 



Puff rukavi na majicama, majicama s kapuljačom i haljinama su kao šlag.
Detalj, koji je kao šlag na torti. Što kažete?



U kolekciji su primjerci za male gospođice, ali i za mamu. Stoga se mogu mama i kćerkica uskladiti.
Udobne damske haljine s krojem majice s kapuljačom i bočnim džepovima ćete zavoljeti.
Casual stil za svakodnevno nošenje.



Idemo zajedno pripremiti CUPCAKE, s kojim možete zadiviti i na dječjoj zabavi. 





Cupcake s borovnicom i limunom

SASTOJCI za tijesto za 12 cupcake-kova:

  • 1,5 šalice polugrubog brašna + 2 jušne žlice
  • (za borovnice)
  • 3/4 šalice smeđeg šećera
  • 1,5 čajne žlice praška za pecivo
  • prstohvat soli
  • 110g masla
  • 180g kiselog vrhnja
  • 1 čajna žličica ekstrakta vanilije
  • 1 BIO limun
  • 2 jaja
  • svježe borovnice

PRIPREMA:

  1. Od jaja zajedno s šećerom napravimo pjenu (miješamo mikserom približno 5 minuta na srednjim okretajima).
  2. Dodamo ekstrakt vanilije, limunovu koru (možete dodati i limunov sok, ako želite postići jači okus limuna), kiselo vrhnje te omekšano maslo narezano na kockice.
  3. Sve zajedno izmiješamo.
  4. Na kraju dodamo brašno kroz sito s praškom za pečenje te miješamo, dok nam se ne napravi gusto tijesto.
  5. U tijesto na kraju ručno i lagano umiješamo borovnice prethodno namočene u brašnu (zahvaljujući čemu neće potonuti na dno košarice, ostati će lijepo razasute, neće se napuhati niti obojati tijesto) ne zaboravite nekoliko borovnica ostaviti i za ukrašavanje.
  6. Košarice stavimo u kalupe za pečenje muffina te ih napunimo tijestom otprilike do 3/4 (tijesta bi trebalo biti dovoljno za 12 komada)

    Pečemo u pećnici prethodno zagrijanoj na 180°C 15-20 minuta dok ne postignu zlatnu boju.

KREMA:

  • 250ml 33% vrhnja za šlag 
  • 250g mascarpone
  • 80g šećera u prahu
  • 1 kremfix
  • 1 čajna žličica ekstrakta vanilije
  • 1 BIO limun

  1. Vrhnje za šlag pomiješano s kremfixom miješamo štapičastim mikserom, sve dok ne nastane gusti šlag.
  2. Dodamo mascarpone, šećer, ekstrakt vanilije i limunov sok. Sve zajedno miješamo dok ne postane glatka krema.
  3. Kremom napunimo slastičarske vrećice te ukrasimo rashlađene muffine.
  4. Na kraju ukrasimo svježim borovnicama te posipamo nastruganom limunovom korom.



Ako ne stignete unaprijed ispeći kolače, možete ih kupiti u omiljenoj slastičarnici kao što je kod nas La Donuteria.
Naše djevojčice su kod njih izabrale čokoladni, štrumfasti i donut s malinom.
Vrlo ukusni su bili :) kao što je vidljivo i na fotografijama.
Zahvaljujemo našoj omiljenoj slastičarnici La Donuteria za prostor, u kojem su mogli nastati ove lijepe fotografije.



Prijavite se za newsletter te dobijte popust od 5 eur

Nikada ne propustite ponudu. Prijavite se u newsletter i dobijte popust u visini od 5 €, koji važi za prvu kupovinu u vrijednosti od 70 €

×
Pretražujemo